TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

ROBUST VERKTØYOPPBEVARING

TOUGHSYSTEM er det ultimate oppbevaringssystemet når det gjelder kraftig og effektiv beskyttelse. TOUGHSYSTEMets mobile, modulære, stabelbare lagringsløsninger er laget av robust, forsterket strukturelt skum, og beskytter verktøyet ditt under de aller tøffeste forholdene på jobbstedet og i alle slags værforhold.

Works for you

FUNGERER FOR DEG

Mix og match komponenter fra verktøykasser til organisering, åpne bokser eller TOUGHSYSTEM-radioen for å passe dagens oppgaver og lagringsbehov. Tilpass konfigurasjonen av TOUGHSYSTEM-enheter i din ideelle stablekombinasjon. Patentert modulær sidelåskompatibilitet betyr også at du kan få tilgang til alle enheter uavhengig av resten uten å fjerne enhetene over.

KVALITET SOM VARER

TOUGHSYSTEM-enheter er dekket av tykt forsterket struktur skum som gir høy beskyttelse for verktøyet ditt, og har en maksimal lastekapasitet på 50 kg. Den høye holdbarheten gjelder også de rustbestandige, kraftig forsterkede låsene og hengslene. TOUGHSYSTEM-enheter er konstruerte for å tåle kontinuerlig tøff bruk, og har høy holdbarhet uansett hvor utfordrende forholdene er.

TRYGT OG SIKKERT

IP65-sertifisering mot vann- og støvinntrengning sikrer at verktøyet ditt er fullstendig beskyttet uansett værforhold, mens en trykkavlastningsventil plassert på verktøykassene muliggjør trykkutjevning. Hengelåssystemet gir låsbar sikkerhet og trygghet slik at verktøyet ditt er sikret når det ikke er i bruk. TOUGHSYSTEM trallen inneholder også et integrert låsesystem som lar deg sikre alle moduler samtidig.

SAMMENLIGNING AV SERIENE

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Kapasitet

50Kg

30Kg

Modulær stativkompatibilitet

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulære stablinglåser

check_circle_outline

check_circle_outline

Låsbar

check_circle_outline

check_circle_outline

Kropp

Forsterket

Polypropylen

Metallhengsler

check_circle_outline

check_circle_outline

Krafitg forsterkede metallåser

check_circle_outline

remove_circle_outline

IP65-sertifisering (vann- og støvtett)

check_circle_outline

remove_circle_outline

TAKLER TØFT TERRENG

TOUGHSYSTEMs tralle med sine 21,5 cm gummihjul, kombinert med mulighet for forskjellige stablingsmåter etter arbeidsdagens behov, betyr at trallen lett kan manøvreres i tøft og ulendt terreng. I tillegg til transport av dine eksisterende TOUGHSYSTEM-enheter mellom ulike arbeidsplasser, kan du også bruke trallen til å flytte annet utstyr eller tunge materialer.

STATIVSETT FOR VAREBIL

Flytt verktøyet ditt enkelt og raskt mellom verkstedet, varebilen og arbeidsplassen med TOUGHSYSTEMs spesialdesignede stativsett for varebil. Det krasjtestede systemet er designet for å maksimere bilens lagringskapasitet, og for å holde verktøyet ditt lett tilgjengelig. Hvert stativ har opptil 70 kg kapasitet, og har sammenleggbare armer for å minimalisere unødig plassbruk. Trinn-for-trinn-instruksjoner for enkel montering og tilpasning i den dedikerte appen.