Oppbevaringsløsninger

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

SKAPT FOR LAGRING

Uansett hvor arbeidsplassen din er, har vi mobile oppbevaringsløsninger ideelle for å beskytte, organisere og transportere verktøyet ditt. Fra de aller tøffeste forsterkede lagringsenheter, smarte sammenlåsbare lagringssystemer, og bærbare motstandsdyktige verktøyvesker- og bager, sørger vi for at du kan flytte verktøyet ditt enkelt, trygt, og sikkert.

TØFF VERKTØYOPPBEVARING

Den ultimate løsningen for verktøyoppbevaring i de tøffeste og mest utfordrende miljøene. Det forsterkede, modulære og transportable oppbevaringssystemet er designet for langvarig beskyttelse av verktøyet ditt, uansett arbeidsplass eller værforhold. ToughSystem gir deg tøff verktøybeskyttelse uten kompromisser.

DAGLIGDAGS VERKTØYBESKYTTELSE

TSTAK-produktene med deres sammenlåsningssystem gir en stablet lagringsløsning for ditt dagligdagse oppbevaringsbehov. Muligheten til å kombinere enheter utvalgt etter ditt behov lar deg raskt og enkelt stable, oppbevare, og transportere verktøyet ditt både på arbeidsplassen, på farten, og i hjemmet.

SoftStorage logo

SOFTSTORAGE®

Praktiske oppbevaringsløsninger for verktøy laget av kraftige og robuste materialer, for å imøtekomme dine forskjellige lagringsbehov. SoftStorage-serien tilbyr en lettvektig og holdbar løsning til deg som er mye på farten, jobber på vanskelig tilgjengelige arbeidsplasser, eller på trange urbane arbeidsplasser.