Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

ULTIMATE SAFETY.
MAXIMUM PRODUCTIVITY.

Perform & Protect er vårt sertifiseringsstempel og utvalg av el-verktøy som lar deg gjøre mer på kortere tid. Verktøy i sortimentet lar deg konsekvent prestere etter de høyeste standardene uten at det går på bekostning av helse og sikkerhet. Perform & Protect-serien er designet for å overgå krav i helse- og sikkerhetsforskrifter uten at det går utover ytelsen, og sertifiseringsstemplet er et sikkert tegn på verktøyet du bruker er egnet for oppgaven.

  YTELSE

  Perform & Protect verktøy lar deg få mer gjort på kortere tid og strekke grensene på ytelsen uten å gå på bekostning av helse og sikkerhet.

  check Lar deg jobbe mer effektivt.

  check Forbedret ytelse av verktøy og team.

  check Verktøy følger helse- og sikkerhetsforskrifter.

  SAMSVAR

  Å ha verktøy som er i samsvar med de strenge forskriftene på arbeidsplassene gir deg og ditt team mulighet til å ta et større utvalg av jobber.

  check Få tilgang til jobber på store byggeplasser.

  check Verktøy er i samsvar med forskriftene på arbeidsplassen.

  check Ta på det et større utvalg av store jobber.

  SIKKERHET

  Sikkerhet på arbeidsplassen er avgjørende. Vårt Perform & Protect merke lar deg og ditt team vite at du har verktøy som er i samsvar med sikkerhetsstandardene og lar alle på stedet vite at du jobber sikkert.

  check Informerer teamet om at verktøyene er i samsvar med forskriftene.

  check Informerer byggeplasser om at du er i samsvar med forskriftene.

  check Reduserer risikoen forbundet med langvarig bruk av verktøyet.

  STØVHÅNDTERING

  Reduserer risikoen for innånding av støv og sørger for et renere arbeidsmiljø.

  VIBRASJONER

  Vibrasjonsnivåer senket med opptil 50%.

  SIKKERHETSKONTROLLER

  Reduserer risikoen for innånding av støv og sørger for et renere arbeidsmiljø.

  LANYARD READY

  Når et verktøy faller vil dette være ditt beste forsvar.

  RENERE EFFEKTIVITET

  Perform & Protect-sortimentet reduserer helserisikoen forbundet med støvinnånding, for eksempel silikose eller kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Perform & Protect-serien har avanserte støvhåndteringsløsninger, inkludert HEPA-sertifiserte M Class-ekstraktorer (0,1% støv med maksimalt tillatte konsentrasjoner (MAC) ≥ 0,1 mg / m³) med automatisk filterrengjøring, skjerm til vinkelslipere, hule borekroner, samt universalavtrekkere som er kompatible med alle verktøymerker.

  check Forbedret verktøyytelse, pålitelighet og lang levetid.
  check Et renere og tryggere arbeidsmiljø.
  check Redusert risiko for innånding av støv.

  ELEMENTER FOR STØVHÅNDTERING

  Automatiske pulserende filtre forhindrer filterblinding og opprettholder effektiviteten.

  Et universelt system som kobler verktøy til støvavtrekk.

  Trådløs fjernbetjening av verktøy med integrert trådløs verktøykontroll.

  M-klasse sertifisert i samsvar med strenge regler og krav gitt av arbeidstilsynet.

  EN STØDIG HÅND

  Langvarig eksponering av vibrasjoner fører til vanlige lidelser som karpaltunnelsyndrom (CTS) og hvite fingre (VWF). Vårt Active Vibration Control inkluderer motvektssystemer, flytende håndtak og mer som gir betydelig lavere nivåer av triaksiale vibrasjoner. Dette bidrar til å levere opptil 50% lavere vibrasjoner sammenlignet med standard modeller målt etter EN 60745 1:2006.

  Riktig bruk av verktøy i Perform & Protect sortimentet sørger for at eksponering holdes under grensen for Exposure Action Value (EAV). Verktøy som registrerer 5m/s2 vibrasjon kan brukes opptil 2 timer/dag før du når eksponeringsverdien (EAV), og opptil 8 timer/dag for å nå Exposure Limit Value (ELV). Økning av tid og brukervennlighet gjør at du og ditt team kan utføre tunge oppgaver med større sikkerhet.

  check Utfør tunge oppgaver over lengre tid.
  check Økt brukerkomfort.
  check Forbedret sikkerhet av teamet, pålitelighet og levetid

   

  Reduserer vibrasjoner følt av brukeren med 20%.

  KRAFT BETYR INGENTING UTEN KONTROLL

  Verktøy med høy hastighet og ytelse kan kjøre seg fast ved boring og kapping, noe som risikerer skade mot brukeren og verktøyet. Vårt sortiment av Perform & Protect verktøy inkluderer en rekke integrerte egenskaper som avansert momentkontroll som standard.

  Anti-Rotasjonssystemet, E-Clutch, oppdager plutselige momentbevegelser, mens elektronisk brems i våre vinkelslipere kutter strømmen umiddelbart ved fastkilinger. LED-lamper som lyser ved overbelastning er også en standard egenskap.

  ELEMENTER FOR SIKKERHET OG KONTROLL

  Trådløs håndtering av verktøy med integrert Wireless Tool Controll.

  Skrur automatisk av verktøyet ved fastkilinger.

  Vinkelsliper skrus av ved plutselige fastkilinger.

  NÅR ET VERKTØY FALLER VIL DETTE VÆRE DITT BESTE FORSVAR

  Når du jobber i høyden er det viktig å ta i bruk integrerte løsninger som gir optimal beskyttelse og sikrer verktøyet i tilfelle det skulle falle. Lanyard Ready-løsninger gir deg muligheten til å feste utvalgte elektriske og oppladbare verktøy til stive strukturer på arbeidsplassen når du jobber i høyden, med en maks lengde på 2 m, noe som bidrar til å sikre verktøyet i tilfelle det faller ned*. Alle Perform & Protect-produkter er utformet for å overgå helse- og sikkerhetsforskrifter uten at det går på bekostning av ytelsen.

  *Les mer om festemetoder for sikkerhetssnor i de individuelle produktdetaljene. Sikkerhetssnorer selges separat. Ytterligere sikkerhetsanvisninger er inkludert i bruksanvisningen.

  Airlock Kompatibel

  Alle støvsugere i AirLock®-sortimentet har ekstrautstyr tilgjengelig for tilkobling til en rekke DEWALT verktøy.