Anker og festesystemer

DEWALT® anker og festesystemer har gjennomgått strenge utviklings- og testprogrammer. Vi tilbyr løsninger som er i samsvar med alle relevante byggestandarder og støttet av omfattende teknisk dokumentasjon og designprogramvare.

MEKANISKE ANKERE: KVALITET OG PÅLITELIGHET

DeWALT® mekaniske ankere har blitt utviklet som pålitelige løsninger for profesjonelle byggevirksomheter. Med et omfattende utvalg av ekspansjonsbolter, betongskruer og ekspansjonsmuffer inneholder utvalget en ideell festeløsning for alt fra faste stålstøtter og strukturer for høy belastning til demonterbare fiksturer.

Adhesive anchors: solutions for every application

KLEBENDE ANKERE: FOR ALLE BRUKSOMRÅDER

Våre klebeankere er best egnet for anvendelse under høy belastning, den resulterende bindingen mellom lekte og harpiks er ofte sterkere enn selve grunnmaterialet. For høy ytelse, stressfri feste i murverk, blokk og betong. De lave ekspansjons- og splittekreftene når ankeret er forhåndsspent eller belastet, gir rom for små kantavstander og mellomrom.

  PURE EPOXY ANKERE

  check Høy termisk og høy mekanisk belastningsegenskaper
  check Enestående motstandsdyktighet mot kjemikalier
  check Godkjent for bruk i både sprukket og ikke-sprukket betong​​​​​​​
  check Egnet for diamantborede hull ​​​​​​​
  check Egnet til våte forhold / vannfylte hull og dårlige forhold

  VINYLESTERANKERE

  check God termisk og høy mekanisk belastningsegenskaper
  check Vinylesteranker uten styren
  check Kortere herdetider ​​​​​​​
  check Høy klebe-bestandighet, spesielt under alkaliske forhold ​​​​​​​
  check Egnet til våte forhold/ vannfyllte hull ​​​​​​​
  check Godkjent for et bredt spekter av grunnmaterialer

  POLYESTERANKER

  check Rask herding
  check Egnet for et bredt spekter av grunnmaterialer ​​​​​​​
  check Kostnadseffektiv løsning ​​​​​​​
  check Velegnet for bruk innendørs / og i tørre miljøer

  Light-duty anchors: fasteners for every task

  LETTE ANKERE: INNFESTNING FOR ALLE OPPGAVER

  Designet og produsert etter samme høye standarder som vårt selvklebende forankringssystem. Våre lette festeanordninger gir hurtigfeste-løsninger for et bredt utvalg av underlag. Alle produktene i serien er testet for egnethet der det er aktuelt.

  Serien har hammerankere for rask feste sammen med gips- og veggankre som selvborer inn i materialet med minimal skade på underlaget og som sprer belastningen for å forhindre uttrekking. Forankringer inkludert skrueforankringer, plugger og veggforankringer av plast for generelle festeprogrammer er også tilgjengelig.

  DIREKTE FESTNING: KRAFT MED KONTROLL

  DEWALT® XR batteri oppladbare gass- og kruttdrevne festesystemer omfatter spikerpistoler, tilbehør og fester som kan kjøres inn i selv de hardeste materialer. Enten du velger gassdrevne eller kruttdrevne verktøy, gir verktøyene fleksibilitet og brukervennlighet, slik at du kan få jobben gjort raskt og profesjonelt. De er ideelle for festing av tømmer til betong, kraftig stål til vanlig stål eller stål til betong.