Maksimal ytelse for de tøffeste jobbene

Tilbehør til elektroverktøy

DEWALT tilbehør er designet og testet for å få det beste ut av verktøyene dine. Konstruert med samme dedikasjon til ytelse, presisjon og pålitelighet som alle våre el-verktøy. DEWALT tilbehør garanterer eksepsjonelle resultater på de aller tøffeste jobbene, hver eneste gang.

LIV

Produsert for å få verktøyene dine til å gå lenger og vare lenger, slik at du kan gjøre mer.

VARIGHET

Presisjon konstruert for å være like tøff som og vare så lenge som verktøyene dine.

HASTIGHET

Designet for effektivitet og ytelse for å sikre eksepsjonelle resultater hver gang.

Increased runtime
Extreme FlexTorq

KONTROLLERTE SLAG

DEWALT EXTREME® FlexTorqTM tilbyr sikker feste med lenger levetid. Optimert torsjonssone for å absorbere og kontrollere høye momenttopper. Maksimerer bitsets levetid. Reduserer belastningen på verktøyet og tilbehøret.

STØVFRI BORING

DEWALT Hulbor er en sentral del av vår Perform & ProtectTM forpliktelse. Hule skaft muliggjør vakuumassistert støvavsug så det blir mindre støv, redusert motstand, raskere boring og mindre hullrengjøring. De kobles også direkte til DEWALT AirlockTM System og danner en sikker forbindelse mellom bor og støvavsuger.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

SETTER STANDARDEN

DEWALT XR Extreme Runtime tilbehør er konstruert i forbindelse med XR FLEXVOLT sortimenter for å dra full nytte av den økte kraften og driftstiden til serien. Når de er koblet med DEWALT oppladbare el-verktøy kan du være sikker på at du får den maksimale produktiviteten.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

FINN EN LOKAL FORHANDLER

DEWALT-produkter og tilbehør er tilgjengelige både på nett og hos forhandlere over hele landet. Ta kontakt med forhandlere for å bekrefte produkttilgjengelighet. Søk etter forhandlere i nærheten etter postnummer eller sted.