Hjelp & support

Vår FAQ side svarer på de spørsmålene du måtte ha. Blant annet produktinformasjon, registrering av et produkt, forlenge garantier og andre tjenester.

Produktregistrering

Når du registrerer kjøpet ditt hos MyDEWALT får du tilgang til informasjon om garantiservice, de siste oppdateringene og tilbudene, og kan vurdere og anmelde produktene dine.

Reparasjon og reservedeler

Bruk vår praktiske søkefunksjon til å finne nærmeste autoriserte DEWALT-servicepartner.

DEWALT-service

Vi iverksetter omfattende tiltak for å sikre at alle produktene våre er laget etter de aller høyeste standarder, og oppfyller alle relevante lover og regler.

Informasjon om garanti

Få all informasjonen du trenger om garanti, reparasjon eller utskifting av produktene dine.

VANLIGE SPØRSMÅL

Produktinformasjon

  Vår praktiske lokalisator hjelper deg med å finne din nærmeste autoriserte DEWALT-forhandler. Fullstendige detaljer finner du her.

  XR FLEXVOLT er vår revolusjonerende serie med 54V oppladbare verktøy som gir deg kraften til ledning med friheten til batteridrevet. XR FLEXVOLT-batteriet er det eneste batteriet på markedet som automatisk bytter fra 54V til 18V, slik at det kan drive både 18V og 54V elektroverktøy i 18V XR og XR FLEXVOLT-seriene. Finn ut mer om XR FLEXVOLT her.

  Ja. XR FLEXVOLT-batterier er bakoverkompatible med alle 18V XR-produkter og ladere - et hvilket som helst XR 18V ​​batteridrevet elektroverktøy som du allerede har, kan drives av et XR FLEXVOLT-batteri. Finn ut mer om XR FLEXVOLT her.

  På produktsidene kan du finne lenker for å laste ned manualer. For å komme til produktsidene, skriv inn et produkt med kode eller navn i søkefeltet øverst på nettsidene våre.

  Produktsiden vil vise vibrasjonstallene for verktøyet ditt. For å komme til produktsidene, skriv inn et produkt med kode eller navn i søkefeltet øverst på nettsidene våre.

  For all teknisk informasjon knyttet til ankre og fester, vennligst klikk her.

  Garanti

   Brukere kan forlenge garantien på DEWALT-verktøyene sine i opptil 3 år. Bare abonner på MYDEWALT, følg instruksjonene for å registrere produktet ditt, og legg det til i verktøyoversikten innen 4 uker etter kjøpet. For å abonnere, klikk her.

   Bruk vår praktiske lokalisator for å hjelpe deg med å finne din nærmeste autoriserte DEWALT-serviceagent. Flere detaljer finner du her.

   Du kan se de fullstendige vilkårene og betingelsene for garantien din her.

   Service & teknisk informasjon

    For å finne nøyaktige deler, manualer og tegninger for verktøyet ditt må du kjenne til verktøyets modellnummer og typenummer. På DEWALT-verktøy er modellnummeret og typenummeret vanligvis på advarselsetiketten eller navneskiltet som finnes på bunnen eller siden av verktøyet. Etiketten for større utstyr, som generatorer, finner du på toppen av utstyret. For hjelp med å finne modellnummeret ditt, klikk her.

    Serienummeret til et verktøy finnes vanligvis på merkelappen eller i batterirommet. Den kan bare bestå av tall eller en blanding av bokstaver og tall. For hjelp med å finne serienummeret ditt, klikk her.

    En datakode er produksjonsåret etterfulgt av uken. Det er en 8-sifret kode. Består av et firesifret nummer etterfulgt av et tosifret nummer, deretter et annet 2-sifret nummer (som noen ganger er alfanumerisk). Dette er et eksempel på en gyldig datakode - 2017-22-59. For hjelp med å finne din datakode, klikk her.

    Du kan kontakte Service ved å besøke vår servicenettside her.

    FINN EN LOKAL FORHANDLER

    DEWALT produkter og tilbehør er tilgjengelig online og hos forhandlere verden rundt. Søk etter forhandlere nær deg ved å skrive inn postkode eller by.