MED DEWALT, THE TOUGH GET TOUGHER

"VI TRENGER ET VERKTØY SOM ER LIKE TØFT SOM OSS FOR Å GJØRE DENNE JOBBEN"

Det er vanskelig å være tøff. Vi må presse oss selv. Vi må presse grensene. Vi må grave dypere og gå lengre for å bli tøffere.

Vi må være sterke på alle arbeidsplasser, uansett hvor ulendt eller fjerntliggende arbeidsstedet ligger. Vi vil bli satt på prøve, så vi trenger et verktøy som vi kan stole på i dette miljøet, fordi vi trenger et verktøy som er like tøft som oss for å gjøre denne jobben. Nå, mer enn noen gang, er det godt å vite at uansett hva slags utfordring vi møter har vi DEWALT i ryggen.

play_arrow

TØFFE ARBEIDSPLASSER TRENGER TØFFERE VERKTØY. FINN UT HVORFOR DISSE BRUKERNE VELGER DEWALT

The Tough Get Tougher - Wesley's story

ANLEGGSARBEIDER

WESLEY CARDOSO DE BESSA

Det er krevende å jobbe på en byggeplass, og for Wesley ble det enda tøffere etter ulykken. Han er helt avhengig av at verktøyene gjør det de skal.

BÅTBYGGER

VANESSA OG JAMES REID

Tøft arbeidssted – Leith Docks, Skottland

Woman looking into the distance wearing high vis jacket and eye protection

CONCRETE CONTRACTOR

MARTINA QUIRKE

Tough Location: New York City jobsite

"As a concrete contractor on a construction site, you are part of a machine that never stops. And in the city that never sleeps, there’s nothing like it."

Discover how Martina and her team combat tough conditions on a New York City jobsite.

BLI MED I KLUBBEN

MYDEWALT

Elsker du verktøy? Hvorfor ikke bli en del av et fellesskap som får maksimalt ut av denne lidenskapen? Bli med og lås opp utvidede garantier, få rask tilgang til nyheter og arrangementer og se når det må utføres service på verktøyene dine.