18V XR logo

Vårt raskest voksende system

Med over 250 oppladbare verktøy er 18V XR-sortimentet stadig i vekst. Fra borhammere til sirkelsager og gressklippere, 18V XR-sortimentet sørger for at du har det du trenger.

KRAFT OG POTENSIALE

Våre 18V XR Li-Ion batterier er tilgjengelig med opptil 5,0Ah, noe som gir den beste driftstiden. 18V XR sortimentet gir deg nok oppladbar kraft til å utføre jobben - hvor som helst.

SKAPT FOR DIN ARBEIDSHVERDAG

18V XR el-verktøy er designet og utviklet for å møte de spesifikke behovene til profesjonelle håndverkere og de mest krevende byggeplassene.

ØKT DRIFTSTID

For den aller beste ytelse på de tøffeste jobbene, velg et av sortimentets børsteløse motoralternativer. Standard mekaniske motorer inneholder karbonbørster som genererer varme og friksjon. XR BØRSTELØSE MOTORER er kjøligere og mer effektive. Dette eliminerer bortkastet energi, maksimerer driftstiden og levetiden til verktøyet.

Increased Runtime

FREMTIDSRETTET, MEN FULLT KOMPATIBELT MED DINE EKSISTERENDE VERKTØY

XR FLEXVOLT-batterier er fullt kompatible med dine eksisterende 18V XR verktøy, og ethvert verktøy eller lader du har kan brukes med XR FLEXVOLT-batterier. Disse kjører raskere, lenger, og bruker mindre energi, slik at du kan gjøre mer.

FINN EN LOKAL FORHANDLER

DEWALT produkter og tilbehør er tilgjengelig på nett og hos ulike forhandlere i hele Norge. Vennligst kontakt forhandler direkte for bekreftelse av tilgjengelighet. Søk etter forhandlere nær deg med postnummer eller by.