BATTERIDREVNE PLATTFORMER

Vi jobber kontinuerlig for å realisere det fulle potensialet på fremtidens arbeidsplass. Fra vårt XR FLEXVOLT®-system til våre 18V XR og 12V XR-plattformer, fortsetter vi å innovere slik at du har alle de riktige verktøyene for bruksområdene dine.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

ELEKTRISK YTELSE. OPPLADBAR FRIHET.

Vårt revolusjonerende utvalg av 54V oppladbare elektroverktøy gir deg uovertruffen ytelse og brukstid. Tenk deg en arbeidsplass uten store generatorer eller metervis med strømkabler, der alle håndverkere kan jobbe raskere, sikrere og mer effektivt med oppladbare batterier – velkommen til XR FLEXVOLT!

18V XR logo

VÅRT RASKEST VOKSENDE SYSTEM

Med over 250 produkter er 18V XR-serien det foretrukne utvalget av oppladbare verktøy, som er utviklet og konstruert for å oppfylle de spesifikke behovene i de mest krevende bruksområdene. Fra slagdriller til sirkelsager til gressklippere – det stadig voksende 18V XR-utvalget har det du trenger.

KOMPAKT STØRRELSE. YTELSEN DU TRENGER

Vi produserer verktøy med høy ytelse i en kompakt størrelse, og alt er forbedret ned til minste detalj.

DEWALTs nye 12V XR kompakte serie er et perfekt kompromiss mellom størrelse og ytelse.

TAKE ADVANTAGE OF MORE POWER

Når en krevende jobb krever ekstra ytelse, leverer DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE det du trenger. Denne revolusjonerende teknologien er utviklet av DEWALT-ingeniører slik at 18V XR-verktøy med FLEXVOLT ADVANTAGE kan gjenkjenne et XR FLEXVOLT-batteri og levere opptil 77 % mer kraft* ved behov for å gjennomføre utfordrende oppgaver.