PRODUKT SIKKERHETSMELDING DEWALT DHS780 305MM KAPP- OG GJÆRSAG

DEWALT DHS780 305MM KAPP- OG GJÆRSAG

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

DEWALT har identifisert et problem som involverer det bakre beskyttelsesdekselet i plast på noen av følgende produkter for profesjonell bruk som selges nasjonalt og online mellom september 2019 og juli 2022:

  1. Modell: DHS780
  2. Typenummer: 21
  3. Produksjonsdatokode: Mellom 2019-33 and 2022-06

Hva er problemet? Enkelte beskyttelsesdeksel kan brekke eller løsne og komme i kontakt med sagbladet. Fragmenter kan i dette tilfellet kastes fra et roterende blad mot brukeren og forårsake skade.

Hva gjør jeg: Slutt å bruke kapp og gjærsagen, kontroller modell, typenummer og datokode mot detaljene ovenfor. Hvis produktet ditt er påvirket, kontakt DEWALTs kundeserviceteam for å få tilsendt et gratis reparasjonssett.

Kontaktdetaljer:
Telefon: +47 37715558
E-post: Her

 

LOKASJON OG IDENTIFIKASJON - BESKYTTELSESDEKSEL

HVA ER REPARASJONSSETTET?

Reparasjonssettet inkluderer et nytt beskyttelsesdeksel og støvavviserenhet, to nye festeskruer og instruksjoner. Den originale sagbladnøkkelen som følger med sagen, som brukes til å skifte sagblad, har et T30 Torx-hode og kan brukes til å fjerne de gamle skruene og erstatte de nye skruene.

Instruksjoner er gitt, og monteringsoperasjonen kan også sees online på: Her

Hvis det er spørsmål eller problemer med å skaffe eller montere den nye beskyttelsen, kontakt kundeserviceteamet ved å bruke detaljene ovenfor.

DEWALT vil gjerne takke deg for støtten og beklager eventuelle ulemper forårsaket av denne aktiviteten.