Soft Storage - Verktøyoppbevaring

Softstorage products

MOTSTANDSDYKTIG OG BRUKERVENNLIG

Praktiske oppbevaringsløsninger for verktøy laget av kraftige og robuste materialer, for å imøtekomme dine forskjellige lagringsbehov. SoftStorage-serien tilbyr en lettvektig og holdbar løsning til deg som er mye på farten, jobber på vanskelig tilgjengelige arbeidsplasser, eller på trange urbane arbeidsplasser.

TSTAK KOMPATIBILITET

En stor del av SoftStorage-serien er kompatibel med den stabelbare TSTAK-serien, noe som øker dine verktøylagrings- og transportalternativer ytterligere. For enkel organisering er de fleste lommene i SoftStorage-serien også kompatible med DEWALTs organiseringsbrett.

KRAFTIG MATERIALE

SoftStorage-serien er konstruert med formål om å imøtekomme dagligdagsbruk i tøffe miljøer. Produktene er laget av holdbart, motstandsyktig 1200 denier polyesterstoff for å gi varig verktøybeskyttelse.

DOBBELT SÅ TØFF

SoftStorage-serien har dobbeltforsterkede lommer for å tåle hverdagens tøffe bruk. Produktene er også utstyrte med et helt vanntett PVC-bunndeksel som gir ytterligere beskyttelse mot slitasje, uansett hvor du plasserer bagen din.