Landskapsarbeid

OPPLADBARE LØSNINGER

Med vårt allsidige sortiment av oppladbare hage og landsskapsverktøy, kan du takle utendørsarbeidet som aldri før. Oppladbart, enkelt og med ekstrem driftstid og forbedret levetid på verktøyene, har det aldri vært enklere og arbeide med de tøffeste oppgavene utendørs.

OPPLADBAR FRIHET

Uten kabler kan du bevege deg fritt og dra fordelen av å ikke behøve et strømuttak når du jobber. Med våre landsskapsverktøy blir det ikke enklere. Oppstart er så enkelt som å skyve inn batteriet og trykke på start, mens full variabel bryter gir både kraft og kontroll.

DRIFTSTIDEN DU KJENNER TIL FRA BENSINDREVNE HAGEVERKTØY

Mekanisk karbonbørstemotor genererer friksjon og varmeoppbygging, noe som resulterer i tapt energi og redusert driftstid. Vi bruker børsteløs motor som kjører mer effektivt og kjøligere og har lenger kjøretid mellom lading. Sammen med den høye kapasiteten til våre 54V XR FLEXVOLT-batteri, har våre utendørsverktøy kraft og driftstid til å konkurrere med tradisjonelle bensindrevne alternativer.

RENERE, ROLIGERE, SMARTERE

Sammenlignet med besindrevne landskapsverktøy, vil vår 54V XR FLEXVOLT og 18V serie tilby renere, mer effektive og bærekraftige løsninger som gir betydelig lavere støynivå. Disse fordelene kommer i tillegg til vår anerkjente pålitelighet, robusthet og holdbarhet.

TØFT OG LETT DESIGN

Kompakte, men fortsatt robuste lette design minimerer belastningen på armene. Kombinert med ergonomiske håndtak gir det mulighet for utvidet bruk av verktøyet uten kompromisser.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

KOMPATIBLE MED DINE EKSISTERENDE 18V VERKTØY

XR FLEXVOLT batterier er kompatible med hele 18V XR plattformen så ethvert verktøy eller lader du har kan drives av XR FLEXVOLT-batterier. Disse kjører raskere, lenger og bruker mindre energi, slik at du kan gjøre mer. Økningen i strøm til 54V gir deg førsteklasses oppladbar evne.

LØVBLÅSERE

Lett, oppladbart og bensinfritt. DEWALTs sortiment av løvblåsere er den gassfrie løsningen til kommersiell og industriell bruk.

HEKKSAKSER

Ta kontroll over ditt landsskapsarbeid med et stort utvalg av hekksakser fra DEWALT. Opplev friheten av en oppladbar maskin, med ekstrem kjøretid og nok krefter til å takle de tøffeste arbeidsoppgavene.

GRESSKLIPPER

Dekk mer av gresset, raskere, med utvalget av lette, bensinfrie gressklippere fra DEWALT. Bygget for kompromissløs manøvrerbarhet og ekstrem driftstid for å sikre den høyeste standarden for kommersiell og privat gressklipping.

18V XR-Serien

Mer enn 250 oppladbare 18V-verktøy er tilgjengelig i XR-serien for å dekke alle behovene dine på arbeidsplassen.