POWER OF CORDED

FREEDOM OF CORDLESS

Nå endres spillet med det nye DEWALT XR FLEXVOLT batteriet

HVA ER FLEXVOLT

XR FLEXVOLT en et sortiment av 54v el-verktøy som tilbyr en brukstid og ytelse som er aldri er sett tidligere. For første gang kan profesjonelle håndverkere lett påta seg krevende jobber uten å ha behov for tilgang til strøm.

Denne innovasjonen betyr at for første gang kan de fleste arbeidsoppgaver på et bygg gjennomføres ved bruk av et 54V batteri - uten å være avhengig av strøm. XR FLEXVOLT er det eneste batteriet på markedet som kan brukes både på 54V og 18V - noe som gjør det kompatibelt med eksisterende XR-produkter.

SE SORTIMENT
XR Runtime

Tilbehør som er utviklet for å maksimere produktiviteten

Når arbeidet skal utføres vil dette tilbehøret, som er optimalisert for bruk med XR FLEXVOLT, holde deg i gang hele dagen. Hvert produkt i sortimentet av sagblad og slipeskiver er designet for maksimal produktivitet og maksimal effektivitet

Game Changer

FRAMTIDENS BYGGEPLASS

Tenk deg en arbeidsplass uten strømkabler og støyende generatorer. En byggeplass hvor alle håndverkere kan arbeide hurtigere, sikrere og mer effektivt en noen gang tidligere.

DEWALT har utviklet et sortiment av XR FLEXVOLT, noe som gjør det mulig for håndverkere å bruke oppladbart verktøy til krevende arbeidsoppgaver - noe som aldri har vært mulig tidligere