THE NEXT DIMENSION IN POWER

Velkommen til den neste dimensjonen av oppladbare el-verktøy, kompatibel med hele 18V XR DEWALT sortimentet av verktøy og ladere. DEWALT POWERSTACK-batterier øker den bærbare kraften, hvilket innebærer mer arbeid gjort med færre oppladninger. Ved hjelp av DEWALT POWERSTACK-teknologi, leverer dette batteriet ytelse på neste nivå på disse tre viktige frontene: kraft, effektivitet og levetid.

Les mer

DEWALT POWERSTACK™ BATTERITEKNOLOGI

DEWALT POWERSTACK anvender flatceller for å gi deg bedre ytelse enn tidligere.

  • Høyere maks watt ut, så det er et større spekter av bruksområder
  • Raskere brukshastighet, gir deg økt ytelse og mer arbeid utført
  • Forbedret termisk ytelse. Flatceller holder seg kjøligere under bruk og avleder varme bedre enn sylindriske celler.
  • Powerstack 5.0Ah genererer mindre varme under bruk i krevende applikasjoner enn et sylindrisk cellebatteri, hvilket medfører færre produksjonsstopp, og øker dermed ytelsen.
  • Økt sykluslevetid, noe som betyr bedre ytelse lenger

Hvordan leverer POWERSTACK mer kraft?

POWERSTACK-batterier gir mer kraft gjennom å opprettholde både høyere spenning og høyere strøm under belastning. Gjennom å anvende flatceller som har lavere indre resistans, har POWERSTACK-batterier blitt utviklet for å gjøre mer kraft tilgjengelig, for hvilket som helst verktøy de er paret med.

Hvordan leverer POWERSTACK mer arbeid?

Flatceller holder seg kjøligere under bruk på grunn av deres lavere resistans. Som et resultat av deres økte overflateareal, sprer varmen seg også bedre enn sylindriske celler. Mindre varmeoppbygging innebærer færre produksjonsstopp og mindre nedetid.

Hvordan leverer POWERSTACK lenger livstid?

Når batterier lades og lades ut, reduseres den brukbare kapasiteten og cellens interne resistans øker, noe som resulterer i mer varmeoppbygging og mindre tilgjengelig kraft for å drive verktøyene dine. Kapasitetstapet i Li-lon-flatcellene som brukes i POWERSTACK-batterier er en liten brøkdel av en sylindrisk celle.

Vi er så sikre på holdbarheten til våre POWERSTACK-batterier at vi tilbyr 3 års garanti for første gang noensinne på et DEWALT-batteri. Vilkår og betingelser gjelder.

Les mer

KOMPATIBEL MED HELE 18V XR SYSTEMET

POWERSTACK-batterier er kompatibel med alle 18V XR verktøy og ladere, hvilket innebærer at du ikke trenger å kjøpe deg inn i et nytt system for å dra nytte av POWERSTACK-teknologien.

VERKTØY MED POWERSTACK

18V XR BØRSTELØS SLAGDRILL

DCD805H2T

Les mer

18V XR BØRSTELØS KOMPAKT SLAGTREKKER

DCF850E2T

Les mer

18V XR BØRSTELØS 125MM VINKELSLIPER

DCG405H2T

Les mer

18V XR BØRSTELØS 76MM KUTTEMASKIN MULTI

DCS438E2T

Les mer

TRENINGSVIDEOER

  • POWERSTACK INTRODUKSJON

  • BRUKSHASTIGHET

  • VINKELSLIPERTEST

  • DRILLTEST

  • LEVETID

†vs. DEWALT XR® batterier 5Ah eller mindre; ikke i bruk. †† Tilgjengelig kraft vs. DEWALT XR® batterier 5Ah eller mindre; ikke i bruk. ††† Ladesykluser vs. DEWALT XR® batterier 5Ah eller mindre.

**Vs. DEWALT DCB184 Batteri, ikke i bruk. ***Tilgjengelig kraft vs. DEWALT DCB184 batteri, ikke i bruk. ****Ladesykluser vs. DEWALT DCB184 batteri.