Sponsing

DEWALT® er verdens ledende produsent av elektroverktøy og utstyr som er utviklet spesielt for entreprenører og håndverkere. DEWALTs markedsføringstiltak, inkludert sponsing av arrangementer, er målrettet mot disse brukergruppene og støtter DEWALTs merkevareposisjonering – GUARANTEED TOUGH®.

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

OFFISIELL VERKTØYPARTNER TIL FC BARCELONA

DEWALT fortsetter sitt spennende samarbeid som offisiell verktøypartner til den suksessrike fotballklubben FC Barcelona. Begge parter kan beskrives som tøffe, sterke og målbevisste med fokus på høy ytelse på sine respektive fagområder.

Svært få klubber har vunnet like mange titler som FC Barcelona, inkludert fem UEFA Champions League-titler og tre seire i VM for klubblag og fire titler i Cupvinnercupen. I tillegg har klubben oppnådd 26 La Liga-titler, 31 Copa Del Rey-titler. Hjemmearenaen Camp Nou har en tilskuerkapasitet på 99 354 og er Europas største fotballstadion. FC Barcelona er et av de mest støttede teamene globalt, med en av de største følgerskarene på sosiale medier, inkludert mer enn 136 millioner på Facebook, 71 millioner på Twitter og 119 millioner på Instagram.

STOLT SPONSOR AV JOE GIBBS RACING

DEWALT er en stolt langsiktig sponsor av Joe Gibbs Racing.