Flexvolt battery being connected to Brushless 18V XR 125mm cordless angle grinder
Vi tar alle utfordringer på strak arm

Brukerdrevet innovasjon

Tilbakemeldinger fra brukere inspirerer ingeniørene våre til å omdefinere hva som er mulig. Ved hjelp av den nyeste teknologien tar vi opp utfordringer på arbeidsplassen for å øke effektiviteten, fremme produktiviteten og få mer ut av verktøyene dine.

DEWALT POWERSTACK™ BATTERITEKNOLOGI

Gjør deg klar for det nye 5AH DEWALT POWERSTACKTM batteriet, THE NEXT DIMENSION IN POWER. Inneholder DEWALT proprietære flatceller som maksimerer effektiviteten på tre måter i ett revolusjonerende batteri.

54V FlexVolt logo

XR FLEXVOLT

XR FLEXVOLT-batteriene gjør elektroverktøyene enda bedre. Batterier som automatisk endrer spenning når brukeren bytter verktøy, brukes både på 18V og 54V. Resultatet er enestående oppladbar kraft og overlegen brukstid.

TRYGGE ARBEIDSPLASSER

Helse og sikkerhet er førsteprioritet med DEWALT PERFORM & PROTECTTM verktøy og tilbehør.

PERFORM & PROTECTTM-systemet beskytter mot innånding av støv og tap av momentkontroll, og absorberer vibrasjoner uten at det går på bekostning av ytelsen.

UTENDØRS

Nyt utendørslivet til fulle. Vårt utvalg av gresstrimmere, løvblåsere, kjedesager og gressklippere gjør jobben og vel så det.

XR FLEXVOLT®

XR FLEXVOLT-batteriene gjør elektroverktøyene enda bedre. Batterier som automatisk endrer spenning når brukeren bytter verktøy, brukes både på 18V XR og 54V. Resultatet er enestående oppladbar kraft og overlegen brukstid.

TOOL CONNECT™

Tool Connect hjelper brukerne med å spore, administrere og tilpasse lagerstyring av verktøy og batterier. Mobilenheter på flere arbeidssteder kan mates inn i en sentral lagerstyringsprogramvare, noe som både hjelper bedriftseiere og ledere med å redusere tap og avskrekke tyver.