FINNE MODELL- ELLER SERIENUMMERET PÅ VERKTØYET

MODELLNUMMER

Alle DEWALT-modellnumre finner du på typeskiltet på hvert produkt, som vist i eksempelet nedenfor. De vil alltid starte med bokstaven D.

Hele modellnummeret, inkludert batteriene, hvis aktuelt, finnes på originalemballasjen eller på kvitteringen fra forhandleren. Her er noen eksempler på samme produkt, men med ulike kodevarianter på grunn av batteriene:

DCF887D2-GB (18V Slagtrekker med 2 x 2,0 Ah-batterier)
DCF887P2-GB (18V Slagtrekker med 2 x 5,0 Ah-batterier)
DCF887N-XJ DCF887N-XJ (18V Slagtrekker, naken)

Vær oppmerksom på følgende for kombisett:

Hvis du har kjøpt et kombisett som inneholder to eller flere elektroverktøy, MÅ DU REGISTRERE HVERT VERKTØY INDIVIDUELT. Modellnummeret for hvert enkelt verktøy finner du på typeskiltet som vist ovenfor. POWERSTACKTM batterier må registreres individuelt for 3 års garanti. Ikke-POWERSTACK™-batterier og ladere trenger ikke å være registrert, da disse produktene kommer med 1 års garanti og dekkes av kjøpsbeviset som standard.

Dette kan du gjøre hvis du fortsatt ikke finner koden din:

Noen forhandlere har sine egne spesifikke kodevarianter som kanskje ikke er oppført i nedtrekksmenyen. Hvis det eksakte modellnummeret for kjøpet ditt ikke vises, må du derfor forsøke å registrere den nærmeste varianten ved hjelp av det generiske modellnummeret. Den viktige delen av nummeret når verktøyet registreres er den første delen, siden dette gjenkjenner selve verktøyet. I eksempelet ovenfor er verktøyet en DCF887, og verktøyet dekkes så lenge den første delen av modellnummeret er riktig. For oppladbare verktøy vil dette være de tre første bokstavene som starter med D og de tre første tallene. For elektriske verktøy vil dette igjen starte med bokstaven D, se eksemplene nedenfor:

EKSEMPLER PÅ MODELLNUMMER FOR ELEKTRISK VERKTØY:

DATOKODE

Dette er en åttesifret kode. Består av et firesifret tall etterfulgt av et tosifret tall, deretter et annet tosifret tall som noen ganger er alfanumerisk. Dette er et eksempel på en gyldig datokode – 2017-22-59.

SERIENUMMER

Verktøyets serienummer finnes enten på typeskiltet eller i batterirommet. Det kan bestå av bare tall eller en blanding av tall og bokstaver, som vist nedenfor.

TYPESKILT:

EKSEMPLER PÅ BATTERIROM: