DEWALT events holdes landet rundt store deler av året, se oversikt nedenfor om hvor og når du kan delta.

DEWALT holder stadig lokale events hos forskjellige forhandlere og på byggeplasser samt andre steder. Her kan du få demonstrert og testet verktøy og tilbehør samt stille spørsmål til DEWALT teamet.
Kom og se de nyeste DEWALT verktøyene bli demonstrert og prøv de ut selv. Bli med i konkurransen og få mulighet til å vinne DEWALT verktøy!
Se etter gode tilbud på verktøy når du besøker våre events!Før du tar turen til oppgitte forhandler - ta kontakt med dem for å sikre deg at eventet går som angitt.

Klikk på det eventet du ønsker for mer detaljer

Event

TRONDHEIM BYGGFESTIVAL

Dato 29.05.2019 - 29.05.2019
Forhandler: Optimera Proffsenter Sandmoen
By Trondheim
Beskrivelse Optimera gjentar suksessen fra de siste tre årene, og arrangerer igjen Trondheim Byggfestival. Datoen i år er satt til fredag 24. mai 2019. Byggfestivalen er en arena for de proffe aktørene innen bygg og anlegg i Midt-Norge. Her blir det masse faglig påfyll, mange nyheter fra ulike fag i industrien samt en helt spesiell arena for å utveksle og hente nyttige erfaringer og informasjon. DEWALT, som forøvrig ble kåret til "Beste Stand" i 2018, vil selvfølgelig være på plass under årets festival. Gå ikke glipp av DEWALT-ambassadøren Isak som vil være på plass 24. mai og bygge et spennende prosjekt med våre profesjonelle XR FLEXVOLT maskiner.
Postnr. 7072 Heimdal
Starting time 10:00
End time 16:00
Adresse Optimera Proffsenter Sandmoen, Torgårdsvei 9A
Tlf. 48071000