Tilbehørsett

DEWALT har forpliktet seg til å forsyne deg med det beste sortimentet av tilbehør,

uansett hvilken oppgave som skal utføres.
Enten du bruker oppladbare maskiner eller ikke, så vil du finne tilbehør som passer til ditt behov.
 • Hurtigkobling

  Spar tid når det er behov for å feste mange skruer eller bore mange hull. Det kompakte hurtigfestet er fjærbelastet for at det skal være enkelt å bruke, har en magnetisk ring for å holde skruen på plass og den er konstruert med låsbart hexsystem for ekstra sikkerhet. Produsert for bruk med slagtrekkere.

 • Hengslet bitsfeste

  Hodet kan vinkles opp til 20º for bruk i hjørner og andre steder hvor det er vanskelig å komme til. Hex-feste for bruk med forskjellige chucker eller slagtrekkere. Låsekragen muliggjør både rett og vinklet bruk. Produsert for bruk med slagtrekkere.

 • Vinklet bitsholder

  DEWALTs vinklede bitsholder er et hendig verktøy som tillater deg å bore eller trekke skruer i trange rom. Skruene blir holdt fast av en flytende magnet for hurtigere innfesting og større holdkraft. Produsert for bruk med slagtrekkere.

 • Rengjøringsbare hylser

  Sortimentet med rengjøringsbare hylser gjør innfesting i metall mye enklere. Hylsene har en innovativ funksjon som gjør at selve dekselet kan trekkes framover for enkelt å kunne rengjøre hylsen for metallspon. Produsert for bruk med slagtrekkere.