Om oss


I over 90 år har DEWALT vært kjent for å designe, konstruere og produsere robuste industrimaskiner. I 1923 oppfant Raymond DEWALT radialarmsagen som i flere tiår var målestokk for kvalitet og nøyaktighet.

Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet , nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke. Den gul/sorte fargen er et varemerke for DEWALTs produkter og tilbehør.


DEWALT i dag

I dag er dette innarbeidet i fremstillingen og produksjonen til hvert eneste produkt i DEWALTs brede sortiment. Aksepten av DEWALTs produkter blandt håndverkere verden rundt har gjort DEWALT til det mest solgt merket til profesjoenlle håndverkere i Nord-Amerika og det raskest voksende innen profesjonelle verktøy i verden i de siste 5 årene.


Miljø

Vi er forpliktet til å etterstrebe forbedringer i miljø, helse og sikkerhet gjennom prosessforbedringer, avanserte produksjonsteknikker og forurensningskontroll. Vi regner med at våre sjefer og ansatte vedlikeholder våre anlegg, minimaliserer "bruk og kast", gjenvinner materialer og produkter dersom mulig, samt overholder alle miljø- og forurensningsregler


Kontakt oss

norinfdw@bdk.com
If you have a question please visit our Online Customer Service Centre: www.2helpu.com