Lokal event kalender

DEWALT events holdes landet rundt store deler av året, se oversikt nedenfor om hvor og når du kan delta.

DEWALT holder stadig lokale events hos forskjellige forhandlere og på byggeplasser samt andre steder. Her kan du få demonstrert og testet verktøy og tilbehør samt stille spørsmål til DEWALT teamet.
Kom og se de nyeste DEWALT verktøyene bli demonstrert og prøv de ut selv. Bli med i konkurransen og få mulighet til å vinne DEWALT verktøy!
Se etter gode tilbud på verktøy når du besøker våre events!Før du tar turen til oppgitte forhandler - ta kontakt med dem for å sikre deg at eventet går som angitt.

Klikk på det eventet du ønsker for mer detaljer

Event

Beskrivelse Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet. 18. - 21. oktober 2017 arrangeres Bygg Reis Deg for 27. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm. Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Gå ikke glipp av spennende seminarer og konferanser, å knytte kontakter gjennom nye sosiale møteplasser, og ikke minst besøke varemessen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg- og anleggsbransjen. GÅ INN PÅ WWW.BYGGREISDEG.NO og registrer deg på kode rkqNOG så har du gratis inngang
E-mail adresse www. DEWALT.no